Borstprothese Breda

Een borstoperatie heeft een grote impact op je lichaam en zelfvertrouwen. Een borstprothese geeft een stukje balans en evenwicht aan je terug. De Mammacare Adviseur van Imprèsse Lingerie en Badmode helpt je vakkundig om te bepalen welke borstprothese voor jou de beste optie is. In onze winkel nabij Breda helpen wij jou om de borstprothese en prothese lingerie te kiezen die bij jou past.

Borstprothese lingerie

Comfort en eigenwaarde spelen een grote rol bij het herwinnen van zelfvertrouwen. In onze lingerie speciaalzaak hebben we een ruime keuze in prothese lingerie. Wij zullen er daarom ook alles aan doen om jou tevreden de deur uit te laten gaan.

SEMH

Onze Mammacare afdeling is SEMH gecertificeerd. Dit betekent dat onze kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid voor het aanmeten van borstprotheses erkend is door de SEMH. Door deze SEMH certificering hebben wij als Mammacare Adviseur in Breda contracten kunnen afsluiten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Bij ons staat jouw herstel centraal. Het aanmeten van een borstprothese gaat altijd op afspraak zodat we er zeker van zijn je met onze volledige aandacht te kunnen helpen.

Maak een afspraak

Voor je een borstoperatie ondergaat kun jij bij ons terecht voor het aanschaffen van een post-operatieve bh. Dit is de bh die je direct na de operatie een tijdje moet dragen. Hier hoef je geen afspraak voor te maken, je kunt altijd bij ons binnen lopen.

Als het tijd is voor het aanmeten van een borstprothese en bijpassende borstprothese lingerie, meestal 6 weken na de operatie, kun je bij ons een afspraak maken. Aan de hand van jouw wensen gaan we dan samen met jou kijken welke mogelijkheden er zijn.