Lingerie Breda

Lingeriespeciaalzaak in Ulvenhout

Onze boetiek en lingeriespeciaalzaak biedt een uitgebreide collectie aan exclusieve, hoogwaardige en onderscheidende lingerie, badmode en nachtkleding. Persoonlijke service, aandacht en advies staan bij Imprèsse Lingerie en Badmode voorop. We streven ernaar om de perfecte lingerie voor jou te vinden die je mooiste kanten benadrukt en je zelfvertrouwen geeft.

Lingeriecollectie

Nieuwe lingerie kopen is niet altijd even makkelijk. Imprèsse Lingerie & Badmode biedt de mooiste merken, hoogste kwaliteit en de perfecte pasvorm voor elke vrouw. Bij een bezoek aan onze lingeriespeciaalzaak nemen wij alle tijd.  Wij geven je professioneel advies en creëren zo de perfecte match tussen onze mooie lingerie merken en jouw lichaam. In de uitgebreide lingerie collectie van Imprèsse Lingerie & Badmode vind je altijd het lingerie setje waar jij naar op zoek bent.

Laat je verleiden en verrassen

Laat je verrassen door onze uitgebreide collecties van de betere merken. Met zorg hebben wij de mooiste items voor je geselecteerd. Een prachtig lingeriesetje of een elegante bikini? Of wat dacht je van een verleidelijk negligé of een comfortabele basic? Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen jou je mooiste kanten te benadrukken. Beleef wat goede lingerie met je doet.

Maak een afspraak in onze lingeriespeciaalzaak

Ben je op zoek naar lingerie in Breda? Kom dan eens langs in Ulvenhout in onze lingeriespeciaalzaak, wij staan voor je klaar. Niet alleen tijdens openingstijden, maar ook daarbuiten op afspraak. Een afspraak maken kan eenvoudig door te bellen naar 076 561 23 30 of een e-mail te sturen naar info@impresselingerie.nl. Je bent van harte welkom bij Imprèsse Lingerie & Badmode.